Organisatieadvies

Bedrijven helpen, samen aan de slag!
Ontwikkelingen zijn indrukwekkend en ondernemingen staan voor talloze uitdagingen. Het vraagstuk moet zo goed mogelijk worden geformuleerd. Ook de te verwachte opbrengsten (wat levert het u op?) en uw investering. Wat we vooral doen in het kennismakingsgesprek is luisteren en vragen stellen.

Betrokken medewerkers
Medewerkers bepalen in belangrijke mate het succes van de onderneming. Het optimaal benutten van de aanwezige kwaliteiten, goede onderlinge samenwerking en de juiste mensen op de juiste plek zijn inmiddels kritische succesfactoren. Wij vinden het belangrijk om medewerkers hierin een centrale rol te geven, dit bevordert de medewerker-tevredenheid (werkplezier!) en zorgt ervoor dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven.

Optimale processen
Er zijn diverse bewezen methodieken voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties. Het biedt een aanpak waarmee organisaties op een gestructureerde wijze concrete resultaten kunnen boeken met continu verbeteren. Wij brengen kennis over en te zorgen dat ondernemingen zelfstandig verder kunnen, van training, begeleiding tot coaching.

Tevreden klanten & uitstekend rendement
De directe invloed van betrokken medewerkers op de klanttevredenheid is groot. De relatie klanttevredenheid en gedrag van personeel is enorm, dat is ook voor ons de reden waarom de betrokken medewerkers ook centraal staan. Met deze aanpak halen ondernemingen meer rendement uit de medewerkers waardoor ook het bedrijfsresultaat stijgt en kosten gaan dalen. Ook zorgt de procesflow voor een effectieve inrichting waarmee ook financieel voordeel is te realiseren.

Hoe ervaren business partners Koolmees Consultancy ?

KC = Samen prestaties verbeteren

Betrokken medewerkers

Tevreden klanten

Optimale processen

Uitstekend rendement