Hoe ervaren business partners Pieter-Jan ?

Luisteren zonder te oordelen!

Knap hoe PJ in staat is om te luisteren naar alle teamleden zonder direct te oordelen. Dat zorgt voor veel vertrouwen! Engineer – Machinebouwer

Soms heb je even “grote broer” nodig!

Dagelijks zijn we bezig met verbeteringen om zaken nog slimmer aan te pakken. Soms heb je even grote broer nodig om te sparren en je extra te laten uitdagen. Wederom een succesvolle sessie met “grote broer” Pieter-Jan gehad. Samen op weg naar de toekomst! Eigenaar Signbedrijf – Sliedrecht.

Gerichte aanpak.

Knap hoe je in korte tijd het bedrijf op een gestructureerde wijze weet te doorgronden. Compliment! Projectleider Staalconstructiebedrijf J. van den Bersselaar Constructie BV – Udenhout

Waardevol!

Dank voor je inzet tot nu toe; erg waardevol! Eigenaar snij-/plaatbewerkingsbedrijf SSi – Dordrecht.

Strategisch en weldenkend.

Ik heb Pieter-Jan ontmoet in een training die ik samen met een collega voor ING verzorgde. Hij viel me op door zijn strategische, weldenkende en rustige kant. Pieter-Jan is een verbinder, een scherpe analist, resultaatgericht en wil het beste uit zichzelf en andere halen; een lerend mens op weg naar een doel. Hij is in groepen zichtbaar zonder dominant te zijn; dienend, sturend met ook voor zijn eigen positie en belangen en die van anderen. Bovendien is zijn Rotterdamse nuchterheid aanstekelijk. Ik raad Pieter-Jan zowel als mens als professional van harte aan. Eigenaar leiderschapscoaching Executive Coaching.

Authentiek en mensgericht.

Pieter-Jan combineert z’n ervaring en intellectuele capaciteit op bijzondere wijze met het motiveren en inspireren van anderen. Je weet meteen wat je aan ‘m hebt en dat blijft ook zo; consequent en betrouwbaar. Verder vind ik het bijzonder dat hij een gedisciplineerd en toegewijd sportman blijkt te zijn. Dat komt goed van pas op momenten dat je moet doorzetten en vertrouwen op je waarden en doelen. Ieder die met hem samenwerkt zal denk ik beamen wat ik hier heb opgeschreven. Eigenaar teamcoachingsbedrijf Bewust Competent.

De wil om zaken op te pakken!

De bijeenkomsten van jou hebben gemaakt dat we dit met elkaar nu op kunnen pakken en er de openheid binnen het team is en de wil om dingen te gaan doen. Eigenaar Architectenbureau – OudAlblas

Mooi startpunt voor verdere optimalisatie!

Het heeft onze ogen verder geopend, hier kunnen we op verder bouwen! Bedrijfsleider Metaalbewerkingsbedrijf KMT – Wychen.

Pragmatisch en praktisch.

Als organisatie doen wij een mooi en omvangrijk project met Pieter-Jan. Pragmatische en praktische aanpak, onze klanten en medewerkers gaan het verschil merken. Eigenaar Lasersnijbedrijf Van Hengstum – Soest.

Energiek en doorzetter.

Pieter-Jan, dank voor je tomeloze energie, inspiratie en doorzettingsvermogen. Veel dank voor je inzet en support. Eigenaar Machinebouwbedrijf: Van Hengstum – Soest.

Mensgericht en commercieel.

Pieter-Jan heeft mijn eerdere functie bij NN overgenomen. Hij is mensgericht en commercieel. Hij werkt vanuit rust en met een glimlach. Krachtige combinatie voor een manager dus. Collega MT lid Nationale-Nederlanden.

Vriendelijk, gedreven, resultaatgericht.

Duidelijkheid scheppen, corrigeren en waardering tonen en mensen de kans geven om zich verder te ontwikkelen. Collega MT lid ING.